Bouwbedrijf

B&A Bouw en Advies is een jong bouwbedrijf, gebouwd op jarenlange ervaring. Door jaren werkzaam te zijn binnen de vele facetten van de bouw hebben we veel expertise in huis. Als aannemer heeft B&A zich gespecialiseerd in het meedenken en coördineren van bouwprojecten. In theorie doen we dit vanachter ons bureau maar meestal zijn we als bouwbedrijf te vinden op de bouwlocatie. Waar we onze handen uit de mouwen steken en met praktische oplossingen en adviezen komen. Hierdoor hebben we volledige controle en houden we de lijnen kort als aannemer.

Bouwbedrijf

Een gedegen planning en uitgebreide calculatie is niet meer zo vanzelfsprekend in de bouw. Bouwbedrijf B&A doet dit wel omdat we weten dat dit veel tijd en geld bespaart. U komt bij ons niet voor vervelende verrassingen te staan.

Aannemer

B&A hanteert als aannemer korte lijnen en houdt van heldere communicatie. Voor u als bedrijf is het prettig dat u veel inspraak heeft en er geen sprake is van een tussenpersoon. Wij als bouwbedrijf kunnen projecten van A tot Z oppakken en u compleet ontzorgen als aannemer.