Metselen2

We bouwen en adviseren

Bouw en Advies Haaksbergen, ofwel B&A, doet wat de naam zegt; we bouwen en we adviseren over bouwen. Dat bouwen, dat doen we zelf of samen met vakmensen uit ons zorgvuldig opgebouwde netwerk. Met adviseren bedoelen we meedenken en coördineren. Dit begint bij u aan de keukentafel en eindigt wanneer u helemaal tevreden bent over de uitkomst. Voor u als particulier is het prettig dat u niet te maken heeft met een grote aannemer, maar zelf veel inspraak heeft en dat er gecommuniceerd wordt via korte lijnen.

Als B&A stellen we ons flexibel op.

Wilt u niet alles uit handen geven en veel zelf doen? Of wilt u juist een bouwproject van A tot Z laten uitvoeren? Gaat het om een renovatieproject, uitbouw of een nieuwe te bouwen woning? B&A kan in alle gevallen veel voor u betekenen.

Zelfdoen
"Starten met een bouwproject gaat niet over één nacht ijs."

Starten met een bouwproject gaat niet over één nacht ijs. Voordat een aannemer in beeld komt heeft u er al uitgebreid over nagedacht. Uw grootste zorg is waarschijnlijk het budget. Kan het allemaal uit en kunnen we nog ergens op besparen? Wij begrijpen dit en luisteren uitgebreid naar uw wensen en ideeën. We denken mee en zoeken naar de beste oplossingen. We scheppen duidelijkheid door een zorgvuldige calculatie en uitgebreide planning. We betrekken u overal bij en tijdens het uitvoeren van de plannen zult u ons regelmatig aantreffen op de bouw.

Kortelijnen 2
Mg 7669

Klant aan het woord

“In B&A hebben we een bouwbedrijf gevonden dat de historie van ons huis waardeert en respecteert, maar daarbij wel rekening houdt met hedendaags wooncomfort...”