Uitmeten

In goede handen

Bouw en Advies Haaksbergen, ofwel B&A, doet wat de naam zegt; we bouwen en we adviseren over bouwen. Dat bouwen, dat doen we zelf of samen met vakmensen uit ons zorgvuldig opgebouwde netwerk. Met adviseren bedoelen we meedenken en coördineren. We zoeken zaken voor u uit, ontzorgen u door een goede afhandeling van wet- en regelgeving, we bedenken oplossingen en het belangrijkste is: we zijn ter plaatse om te zorgen dat alles goed verloopt. Door deze aanpak, een gedegen planning en zorgvuldige calculatie kan veel tijd en geld bespaard worden. Tel daarbij onze kennis en ervaring op en u begrijpt dat uw project bij ons in goede handen is.

Totaal ontzorgen

Een bouw- of verbouwproject neemt veel tijd in beslag. Voordat de schop in de grond gaat, moet er veel geregeld worden maar ook tijdens de uitvoering van het project moet er volledige controle zijn om het project in goede banen te leiden. B&A kan u volledig of deels ontzorgen. U heeft het laatste woord, maar wij zoeken de zaken voor u uit voor we aan de slag gaan en schakelen waar nodig de juiste mensen in.

Calculatie

Digitalisering bouwtechnische inventarisatie.

Wilt u de bouwtechnische inventarisatie overzichtelijk en op één plek in kunnen zien? B&A helpt u door uw inventarisatie digitaal te maken. Bouwtechnische tekeningen- en aanpassingen zijn op deze manier makkelijk in te zien en aan te passen. Zelfs als er geen tekeningen van een gebouw of aanbouw zijn, dan kunnen wij met behulp van laserapparatuur de ruimtes opmeten en digitaal in kaart brengen.

Digitalisering

Vastgoedonderhoud

Als vastgoed eigenaar of beheerder heeft u baat bij een goed onderhouden gebouwen.
Gebouwen en installaties in top conditie hebben immers een langere levensduur en een goed verzorgd pand draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf of het zorgt ervoor dat deze aantrekkelijker is voor huurders en gebruikers van het gebouw.

Bouw & Advies kan u ondersteunen maar ook geheel ontzorgen in het onderhouden, verbeteren en verduurzamen van uw vastgoed.

Header Home